Kangasala Lentola 

Perjantai 23.07.2021 harjoituspäivä

Saavuimme paikalle vasta perjantaina, koska ollaan jonkin verran ajettu Lentolassa. Alku ei ollut lupaava, kun piti lähteä ajamaan niin kuljettaja kysyi missä mun kypärä. No se oli jäänyt kotiin☹️. Ei muuta kuin kyselemään radan kypäriä lainaksi jos joku sattuisi sopimaan.
Sitten päästiin itse asiaan ja ajo tuntui hyvältä. Pientä säätöä koko ajan ja illan päätteeksi todettiin palataan alkuperäisiin mistä aloitettiin. 

Katsastus illan lopuksi ja taas lunta tupaan, kypärä ei kelpaa kilvan ajoon. No soitto kotiin, tuokaa kypärä Orituvalle tullaan hakemaan sieltä. Siinähän se ilta meni ajellessa edes takaisin. 

Lauantai 24.07.2021

Aamun warmup sujui hyvin jäätiin 0,35 sekuntia kuudennesta sijasta. Aika-ajo samoilla säädöillä ja sija 13 ero neljänteen 0,35 sekuntia eli lähellä keskikastia oltiin. 

Alkuerässä hyvä lähtö pari ohitusta heti ja muutenkin ajo näytti sujuvan sija 10. Tämä oli tälle kesälle tavoitteena olla 10 parhaan joukossa👍. Pre-finaaliin pientä säätöä ja huonommaksi meni. Kulku hiipui ja lopulta sija 13.

Finaaliin piti keksiä taas jotain millä vauhti takaisin. No saatiin kohtuu hyväksi ja onnistunut ajo niin 12. on ihan hyvä. Kympin sakista jäätiin vajaa sekunti. Tästä on hyvä jatkaa huomiseen.

Sunnuntai 25.07.2021

Jatkettiin eilisen finaalin säädöillä warmupiin mutta ei ollut yhtä hyvä. Jäätiin kuudennesta 0,7 sekuntia ollen 14. Aika-ajoon yritettiin tehdä pieniä muutoksia, mutta huonommaksi meni. Nyt jäätiin viidennestä melkein sekunnin. Ruutu 17 ei paljon luvannut alkuerään.

Alkuerässä Aapo yritti ajaa huonoilla säädöillä minkä pystyi ja onnistui nousemaan kaksi sijaa. Pre-finaalissa taas hyvä ajo ja autoakin saatiin pikkuisen paremmaksi, mutta kulkua puuttuu edelleen. Jälleen kolme sijaa ylöspäin ja finaalilähtöön pientä toivoa, jos sinne kympin joukkoon pääsis.

Finaaliin vaihdettiin vielä isompi ratas, jos se auttaisi. No ei se parantanut tilannetta, ehkä huononti. Lopulta jälleen tuttu sija 13. Keli oli sunnuntaina helteinen, joka on meille tuonut haastetta säätöihin.