RRT-cup 3/5 07.06 Ruuhimäki

Lähdettiin Ruuhimäkeen hyvissä ajoin, että keritään ajamaan vähän testejä samalla. Tämä olikin hyvä ratkaisu kun ensimmäisen vedon jälkeen aika 2,5 sekuntia huonompi kuin viime kisassa. 
Tästä alkoi aikamoinen säätäminen. Aina vaan samoja aikoja. Aapon kommentit ei oo yhtään pitoa jatkui joka vedon jälkeen. Renkaiden vaihdon jälkeen vähän parempi, mutta ei hyvä.

Vähän meinasi mennä sormi suuhun, että mitäs nyt. Kilpailunjohtaja ehdotti kääntää etujäykkäri vaakaan ja samalla huomasi, että takapää oli kaventunut 2 senttiä. Näillä muutoksilla aika-ajoon.
Auto tuntui Aapon mielestä vähän paremmalta ja toinen sija aika-ajossa oli ihan hyvä alku vaikeuksiin nähden. Edelleen paras pito hukassa.

Eka kisa lähtöön isompi suutin ja kulku parani hieman. Aleksin ulosajon johdosta Aapo taisteli voitosta tiukasti Danileikon kanssa, mutta ei löytänyt ohituspaikkaa.

Finaaliin otettiin Mikalta saadut vinkit käyttöön. Aapo lähti kakkosruudusta Danileikon viereltä. Tasainen lähtö, mutta Aapo hyökkäsi rajusti ensimmäisiin kurveihin ja ohitus tapahtui kolmannessa mutkassa ja sen jälkeen karkuun. Maalissa Aapo kehui auton ajettavuutta, oli kuin juna ja sen näki myös katsomoon. Hieno voitto ja tiukka kisapäivä, sai taistella sijoituksista. Kisat jatkuu viikon päästä Jämsässä 🏎️.