Haaralankankaan harrastajasarja 2021
 

26.08.2021 Tiistai

Aluemestaruus kilpailu ajettiin samalla kertaa. Isojen autojen luokassa oli mukana rotax senior, junior max, iame junior ja iame senior. Lähtöjärjestys oli englantilainen. Ensimmäiseen lähtöön Aapolle hyvä ruutu, kaksi. Lähtö ei onnistunut ja takaa tullut meni välistä kärkeen ja piti maaliin asti. Aapo putosi nelospaikalle, mutta edellä mennyt pyörähti ja lopulta kolmas sija.

Kaksi seuraavaa lähtöä täysin samanlaiset lähtöruutu viisi. Lähdössä sijalle neljä jossa maaliin saakka kun ohitus paikkaa ei löytynyt. Viimeisessä lähdössä nousu kolmos paikalle ja siinä loppuun asti, joskin tiukkaa ahdistelua kakkossijasta. Päivän positiivinen asia saatiin uudesta ennätyksestä kierrosajassa joka on nyt 38,53.

20.07.2021 Tiistai

Kolme lähtöä ajettiin ja vähän samalla kaavalla kaikki. Yksi selkeästi nopeampi ja toinen ajoi samaa vauhtia niin ohitus ei onnistunut. Toisessa lähdössä Aleksi ajoi tai joutui nurmikolle ja tippui viimeiseksi. Aapo pääsi karkuun, mutta ero ei riittänyt. Toiseksi viimeisellä kierroksella Aleksi kuittasi Aapon ja ajoi voittoon, Aapo toinen. Viimeisessä lähdössä takarivistä eka kierroksella kolmanneksi ja siinä pysyi. Ensimmäisessä lähdössä lähtökaistan viivan ylitys, josta kolmen sijan rangaistus. Yhteispisteissä neljäs.